Rólunk, ingyenes letöltések, kapcsolat

Rólunk

A FastLane Support and Consulting egy magyarországi, EU-s mikrovállalkozás, melynek specialitása az expressz teljesítés az

 • értékesítési és üzletviteli tanácsadás,

 • piacelemzés, üzleti hírszerzés és stratégia fejlesztés,

 • kereskedelmi, ipari és kutatás-fejlesztési projekt menedzsment,

 • rendezvényszervezés területeken kiemelkedő színvonalon, és méltányos áron.

Mi azonnal megkeressünk, megtaláljuk és átadjuk az információkat, amikre szüksége van.

Egy pillanat alatt létrehozzuk, átalakítjuk és megszerkesztjük az elemzéseket, amik addig hiányoztak a projekt megvalósításához.

Kitaláljuk, továbbfejlesztjük és kidolgozzuk az ötleteket, majd egy gyors, de alapos átgondolás után bemutatjuk Önnek azt az egyedi, személyre szabott koncepciót, ami sikerre viszi az üzleti projektjét vagy a rendezvényét.

Átfogóan megtervezzük, kialakítjuk, menedzseljük és koordináljuk az Ön kereskedelmi, ipari vagy K+F projektjét. Tesszük mindezt a legnagyobb diszkrécióval, hogy az Ön egyedi célját a lehető legmagasabb fokú odafigyelés és hatékonyság mellett érhessük el.


A FastLane Support and Consulting kis csapata egy közgazdász, egy értékesítési menedzser, egy rendezvényszervező, egy mérnök és egy vállalatigazgatási szakértő közreműködésével áll össze. Székhelyünk Veszprém megyében található, egy reprezentatív irodával Budapesten, de térben rugalmasak vagyunk.

Mindannyian maximalisták vagyunk, és a hatékonyság a vesszőparipánk.


Amennyiben épp az alábbi területek valamelyikéről keres egy tapasztalt szakértőt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Örömmel dolgoznánk Önnel!

** FastLane SnC Team **


Szakértőink és szakterületeink:

 • Nemzetközi gazdasági szakértő. Értékesítési tanácsadó.

 • Rendezvényszervező. Projektvezető főmérnök.

 • Vállalatirányítási specialista.

 • Supermoto és motocross sportfelügyelő. Verseny rendező.

 • B2B és B2C értékesítés

 • Olaj- és gázipar

 • FMCG

 • Energiagazdaság

 • Motorsport

 • Drón (pilótanélküli légijármű) / UAS, UAV, UTM szektor


Megtalálhat minket a Europages és a LinkedIn portálon is.

Új csapattag

Mi mindig a szakmailag leginkább rátermett kollégákkal dolgozunk az egyes projekteken, ahogy a téma kívánja. Ha szívesen lenne a szakmai hálózatunk tagja és van kapacitása időnként érdekes munkákban részt venni, kérjük, küldjön egy bemutatkozó levelet és mutassa meg a LinkedIn profilját.

Ingyenes letöltések

Örömmel osztjuk meg néhány munkánkat, hogy betekintést engedjünk abba, min és hogyan dolgozunk.

Méltányos felhasználás - A szerzőre történő megfelelő hivatkozással az anyagok szabadon használhatók: Lukácsy Fanni, FastLane SnC. Értesítsen minket a hivatkozásról.

3mustknows_sales.pdf

3 must-knows in sales

Három fő elem, amit szem előtt kell tartani, ha a legmagasabb fokú hatékonyságot célozzuk vállalkozásunk értékesítési eredményeiben - 2013. (angol)

Sustainable Energy Strategy - Displaying the overarching manner of a sustainable energy strategy. Divisions, sectors, elements in complexity.

Fenntartható energiastratégia

Egyetlen ábrában mutatjuk be a fenntartható energiastratégia mindent átfogó, összetett jellegét. Ágazatok, tevékenységek, szakmák, részletek teljes komplexitása - 2013. (angol)

Business location selector_plain-pres.pdf

Üzleti lokáció kereső

Európai helyszínek összehasonlító elemzése, hogy megfelelő régiót találjunk egy jövőbeli üzleti vállalkozáshoz - 2015. (angol)

Overview of UTM initiatives.pdf

UTM kezdeményezések áttekintése

Architektúra és szabályozási trendek, koncepciók szerte a világon - 2018. (angol)

Kapcsolat

A konzultációkhoz mindenképp előzetes bejelentkezés szükséges!


A járványügyi helyzetre való tekintettel a távoli kapcsolattartást részesítjük előnyben, online videó konferencián, emailben vagy telefonon, mindannyiunk biztonsága érdekében.


Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesülhessen újdonságainkról és rendezvényeinkről. Nem fogjuk túl gyakran zavarni, de a tartalom érdekes és hasznos lesz. Feliratkozás itt.


Angol weboldal / English website